'YOU' Sæson 4 Del 2: Nu er traileren her

MGDK — 22. mar 2023 13:09

Uanset hvor hårdt han prøver, kan Joe Goldberg (Penn Badgley) bare ikke undslippe sin fortid - men i de første fem episoder af "You" sæson 4 gør han alligevel et tappert forsøg. Den charmerende seriestalker opgiver sin jagt på den tidligere flamme Marienne (Tati Gabrielle) og slår sig ned i London som engelsk professor. Hvem har brug for ægte kærlighed, når man i stedet kan diskutere med spydige teenagere? Men uanset hvor meget han forsøger at leve et enkelt liv, befinder Joe sig hurtigt fanget i et hvem-er-morderen-mysterium, hvor han kæmper for at afsløre identiteten af Eat The Rich Killer, som slår flere af hans nye "venner" ihjel.

Denne drejning tager thrilleren ind i spændende nyt territorium og lægger grunden til en endnu mere snoet anden halvdel.

Ved afslutningen af Del 1 bliver alt afsløret, og vi finder endelig ud af, hvorfor verdens travleste mand, Rhys Montrose (Ed Speleers), aldrig bliver længe til fester: den stakkels fyr jonglerer med at være forfatter, politiker og seriemorder. Hvem har tid til gallaer og kroket, når der er lig at lægge? Nu hvor hans identitet endelig er afsløret, er det tid for Joe at holde op med at lege detektiv og sætte sine seriemorderfærdigheder i brug.

Vores første kig på anden halvdel af "You" sæson 4 er endelig kommet, og det er fyldt med blodige overraskelser.

Se traileren til YOU: Sæson 4 Del 2

https://www.youtube.com/embed/EvwvHrtL1xY

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *